σΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Λιγα λογια για εμας

Με μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων οχημάτων είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη στον χώρο. Είναι εύκολο να απολαύσετε χαμηλότερες τιμές, αποκλειστική εξυπηρέτηση και υψηλά οφέλη με κανένα επιπλέον κόστος για εσάς και την επιχείρησή σας. Μάθετε για όλα τα οφέλη του προγράμματος εταιρικών πελατών μας και γίνετε μέλος σήμερα!

Η Rent it PAPAS είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης οχημάτων στην Bόρεια Ελλάδα. Mε παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, σταθμούς τραίνων, λιμάνια και κεντρικά σημεία είστε καλυμμένοι απόλυτα. Μεγάλη ποικιλία οχημάτων, χαμηλές τιμές, άμεση παράδοση, άριστη εξυπηρέτηση.

Η ομάδα μας

Πάπας Σωτήριος

Υπεύθυνος Εταιρείας

Γιώργος Ορφανίδης

Υπεύθυνος Συντήρησης Στόλου

Γιάννης Τεζαψίδης

Διαχειριστής Στόλου και Κρατήσεων

Εύα Παρισιάδου

Διαχειρίστρια Στόλου και Κρατήσεων

Πάπας Σωτήριος

Υπεύθυνος Εταιρείας

Γιώργος Ορφανίδης

Υπεύθυνος Συντύρησης Στόλου

Γιάννης Τεζαψίδης

Δαιχειρηστής Στόλου και Κρατήσεων

Εύα Παρισιάδου

Διαχειρήστρια Στόλου και Κρατήσεων

Η φιλοσοφία μας

Στην Rent it PAPAS  κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αξίζει την καλύτερη προσωπική μεταχείριση. Για να μεγιστοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση μοναδικότητας και ασφάλειας των πελατών μας, σε ένα εξαιρετικής ποιότητας περιβάλλον, έχουμε οργανώσει μια σειρά υπηρεσιών χωρίς προηγούμενο, ασύγκριτες σε εξυπηρέτηση, οι οποίες εγγυώνται ότι οι πελάτες μας θα λάβουν ό,τι καλύτερο!

Προνόμια ενοικίασης με Rent It Papas:

Thessaloniki Van Rental

Rent It Papas έχοντας ως γνώμονα τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών της  και  τις ανάγκες  των επιχειρήσεων παρέχει πλέον και  τη δυνατότητα βραχυχρόνιας & μακροχρόνιας  μίσθωσης επαγγελματικών VAN και ελαφρών φορτηγών (έως 3,5 τόνους) σε όλη την Ελλάδα.